Xonia, schimbare de look: şuviţe roz pentru scenă

0

A lansat de curând un nou single şi deşi nu este adepta schimbărilor majore, cântăreaţa este la curent cu tot ce este nou în materie de modă. Împreună cu stilista sa a optat ieri pentru un look îndrăzneţ. “Dintotdeauna am fost blondă. Aceasta este şi culoarea mea naturală. O singură dată, pentru un rol am fost brunetă”, a mărturisit Xonia.

 

Unul dintre produseA lansat de curând un nou single şi deşi nu este adepta schimbărilor majore, cântăreaţa este la curent cu tot ce este nou în materie de modă. Împreună cu stilista sa a optat ieri pentru un look îndrăzneţ. “Dintotdeauna am fost blondă. Aceasta este şi culoarea mea naturală. O singură dată, pentru un rol am fost brunetă”, a mărturisit Xonia. Unul dintre produsele de care s-a indragostit este label.m Powder Pink, spray cu particule roz care colorează părul într-o nuanţă modernă de roz pastel. “Este uşor de folosit şi permite creearea de şuviţe colorate, efect de ombre şi coafuri creative pentru un look modern, ca desprins de pe calwalk. Pentru că iubesc volumul părului, hair stiliştii mi-au recomandat un produs ce mă ajută să obţin un volum incredibil cu doar două pulverizări. Este vorba de Texturising Volume Spray care combină textura unei pudre pentru volum cu cea a unui fixativ pentru a oferi o coafură de durată, cu volum, fără a mai tapa părul”, ne-a mărturisit Xonia. Adoptă trendurile de la London Fashion Week Hair stylistul de la Chic Salon, Gina Aron a ales 2 coafuri inspirate din trendurile prezentate la London Fashion Week: “ Am ales să-i colorez părul în ombre pastel, trend foarte promovat pe catwalk, care se va menţine şi în următoarele sezoane şi este foarte potrivit pentru sezonul estival”. le de care s-a indragostit este label.m Powder Pink, spray cu particule roz care colorează părul într-o nuanţă modernă de roz pastel. “Este uşor de folosit şi permite creearea de şuviţe colorate, efect de ombre şi coafuri creative pentru un look modern, ca desprins de pe calwalk. Pentru că iubesc volumul părului, hair stiliştii mi-au recomandat un produs ce mă ajută să obţin un volum incredibil cu doar două pulverizări. Este vorba de Texturising Volume Spray care combină textura unei pudre pentru volum cu cea a unui fixativ pentru a oferi o coafură de durată, cu volum, fără a mai tapa părul”, ne-a mărturisit Xonia.

Adoptă trendurile de la London Fashion Week

Hair stylistul de la Chic Salon, Gina Aron a ales 2 coafuri inspirate din trendurile prezentate la London Fashion Week: “ Am ales să-i colorez părul în ombre pastel, trend foarte promovat pe catwalk, care se va menţine şi în următoarele sezoane şi este foarte potrivit pentru sezonul estival”.

Categories: Comunicate media

Leave A Reply