Weekend pe Transfagarasan

0

IMG_2312

Cateva zile libere si o noua ocazie pentru o escapada….De aceasta data, am ales Valea cu Pesti, de pe Transfagarasan, un hotel in care nu-ti lipseste nimic: jacuzzi, sauna si piscina de unde poti admira lacul Vidraru, bowling, billiard, tenis de masa, mancare buna, iar drumetiile montane te incarca pentru o noua saptamana…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Desi o parte a drumului pe Transfagarasan este inchis, se poate ajunge pentru a admira privelistea chiar si iarna. In curand se va deschide si o partie de ski in zona….Am ajuns pana la cota 1650 unde peisajul era uluitor. Voi lasa fotografiile sa vorbeasca…si va mai spun doar ca aici sunt importante obiective turistice. Printre acestea: Manastirea Curtea de Arges, pe care ar fi bine sa nu o ratati, Fantana Mesterului Manole din Curtea de Arges, barajul Vidraru, situat la 9 km de Valea cu Pesti, Monumentul Electricitatii, dar si alte manastiri situate la distante relativ mici: Robaia, Namaiesti, Slanic si Aninoasa.

IMG_2324

Hotelul Valea cu Pesti este situat la 38 km de Curtea de Arges, pe un deal in apropierea Transafagarasanului, pe malul estic al lacului Vidraru, la altitudinea de 870 m.

IMG_2316

Categories: JURNAL DE CALATORIE

Leave A Reply