Raluca de la Bambi, tratament de lifting facial bio cu Plasma

0

 

În cadrul evenimentului de prezentare al noului tratament de lifting facial bio cu Plasma, susţinut de dr. dermatolog Daniela Căţănaş ce se adresează pacienţilor care doresc un lifting facial 100% natural, fără chirurgie, şi care nu doresc injectare de acid hialuronic sau alte substanţe destinate umplerii ridurilor, jumătatea blondă a trupei Bambi a apelat la injectarea cu bio plasmă obţinută din propriul sânge.

“Ca şi în cazul terapiei PRP – Vampir, principiile active sunt extrase chiar din sângele pacientului şi reinjectate acolo unde este nevoie, de data această sub forma unui gel. Efectul de lifting este imediat iar în plus se obţine o restructurare cutanată puternică prin stimularea de colagen şi înlocuieşte cu success acidul hialuronic şi colagenul ca substanţe de umplere, ceea ce asigură pe lângă efectul de lifting şi “ştergerea” ridurilor şi estomparea cearcănelor”, a explicat medicul Daniela Căţănaş. Raluca a fost susţinută de sora sa Denisa care a privit atentă întreagul procedeu, de la recoltarea sângelui, centrifugare şi până la injectarea propriu zisă. La eveniment a fost prezentă şi Nico care a apelat şi ea în trecut la serviciile medicului.
În cabinetul medicului Daniela Cătănaş, deschis de curând pe str. Puţul lui Zamfir nr 37 se pot face şi alte terapii şi diagnosticări precum dermatoscopia, metodă de diagnostic a aluniţelor, injectări, microdermabraziune, estetică facială şi corporală şi tratamente pentru păr.

Alte detalii pe http://drcatanas.ro/

I s-a prelevat sange

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Comunicate media

Leave A Reply