Fii in tred de Revelion! Andreea Radulescu si Carla Modrisan iti arata cum!

0

Fii in tred de Revelion! Andreea Radulescu si Carla Modrisan iti arata cum!

 

Cu putin inainte de Craciun,Andreea radulescu si Carla Modrisan make-up artista Andreea Radulescu si fashion designerul Carla Modrisan au organizat in cadrul salonului Hollywood Experience din Ploiesti un eveniment caritabil dar cu fast. Printre invitati s-a numarat si artista Nico, cea care le-a cantat colinde celor prezenti.

 

In aceea seara, Carla Modrisan, designerul care a studiat moda la Paris a prezentat si noua sa colectie de rochii de seara, ele fiind perfecte atat pentru seara de Revelion, cat si pentru orice alt eveniment important. “Parisul m-a inspirat in tot ceea ce fac si isi pune amprenta in fiecare colectie de a mea: Oamenii de acolo, orasul, arhitectura, moda strazii, peisajele. Pana la acest moment a fost pricipala mea sursa de inspiratie, m-a inspirat in tot ceea ce fac si isi pune amprenta in fiecare colectie de a mea. Ramane orasul meu preferat si locul unde imi doresc, pe viitor, sa deschis un alt boutique” a spus fashion designerul. In privinta colectiei, rochiile prezentate sunt elegante si rafinate.

 

In cadrul evenimentului, Andreea Radulescu, make-up artista cu studii la Hollywood, dar si cea care a transformat numerose vedete in cadrul show-ului “Demascarea” de la Antena 1 a prezentat si ea noile tendinte in materie de make-up, iar dr. Andrada Nicolau si dr. Iulia Morava au oferit sfaturi despre biorevitalizarea faciala.

IMG_2202IMG_2200IMG_2198

Categories: Comunicate media

Leave A Reply