Zațul de cafea te scapă e celulită!

0

Zațul de cafea te scapă e celulită!

zat de cafea

Zațul de cafea te scapă e celulită!

Ne apropiem cu pași repezi de vară și începem lupta cu kilogramele în plus sau/și cu celulita. Ce e de făcut? Ei bine, din experiența personală vă spun că sportul face minuni, însă nu trebuie să neglijăm nici tratamentele corporale. Pe lângă mersul la sala de sport, electrostimulare și presodrenaj (de două ori pe săptămână), eu am ales ca acasă să încep și împachetările cu zaț de cafea. Specialiștii îi cunosc beneficiile, cofeina fiind un principiu activ în multe dintre cremele anticelulitice. Astfel de tratamente cer răbdare. 

Zațul de cafea se amestecă cu ulei de măsline și se aplică pe zonele cu probleme, apoi se înfășoară cu o folie de plastic alimentar. După 30 de minute se îndepartează folia, iar zațul se clătește cu apă caldă. Pentru rezultate bune, e indicat să facem asta de două ori pe săptămână. În câteva săptămâni ar trebui să scăpăm de inestetica celulită, dar procedeul se continuă.

celulita

Beneficiile zațului de cafea:

-Stimulează circulaţia sanguină în zonele afectate de celulită şi ajută la îndepărtarea toxinelor din ţesut pentru a face loc nutrienţilor importanţi, precum Vitamina A.

-Este foarte eficient și pentru tonifierea pielii. Acesta îndepartează celulele moarte și stimulează producția de celule noi.

-O soluție din zaț de cafea refiert și apă, răcită aplicată pe pielea bronzată cu un pulverizator și lăsată timp de 20 de minute să acționeze, păstrează bronzul mai intens.

Alte întrebuințări ale zațului de cafea:

-Elimină mirosul neplăcut din interiorul frigiderului. Pune într-un recipient zațul de la o ceașcă de cafea și lasă-l peste noapte în frigider.

-Elimină mirosul de tutun. Presară puțin zaț de cafea în scrumieră.

-Ține la distanță insectele din casă dacă presari puțin zaț în colțurile camerei.

-Este perfect ca și îngrășământ pentru flori

– E perfect pentru a curăța grătarul din curte

– Puțină cafea într-un săculeț poate elimina mirosurile neplăcute dacă este ținut în pantofi.

Categories: Editorial

Leave A Reply