Best Artist la Ghidul Miresei

0

Valseaza VIP spre nunta ta!

Maine, 10 Mai de la ora 13.00 in Cupola Romexpo Bucuresti, primii 100 de vizitatori vor avea ocazia unica de a invata valsul mirilor de la cele mai populare vedete: Bebelusa Oana, CRBL, Wilmark, Andreea Mantea, Stefan Stan, Nico, Anemona, Sorana, Roxana Iliescu, Cornelia si Lupu Rednic, Eniko Georgescu, Florentina Fantanaru, Irina Corduneanu.
Impreuna, acestia vor stabili recordul celui mai mare curs de dans interactiv din Romania pentru valsul mirilor. Apoi vizitatorii vor cere sfaturi specializate de la vedete pentru nunta lor: Mihai Albu (pantofi de mireasa), Andreea Mantea (rochii de ocazie), Gabriela Cristea (rochii de mireasa), Diana Bisinicu (verighete), Cosmina Englizian (rochii de mireasa), Giulia Nahmany (bijuterii de mireasa si machiaje de ocazie), Alexandru Ciucu (costume de ceremonie), Maria Simion (rochii de seara).
Programul artistic va oferi optiuni de trupe si vedete pentru nunta, cu participarea speciala Stefan Stan, Nico, Cornelia si Lupu Rednic, Anemona, Sorana. Iar mirii interesati vor invata sa danseze alaturi de CRBL (si scoala de dans La Sala la CRBL), Wilmark (si scoala de dans Wilmark Dance Academy) si Bebelusa Oana (si scoala de dans Dance Planet).
Incepand cu ora 14:00, pentru viitorii miri care nu doresc sa respecte traditia ca la carte, va avea loc o parada de tinute de nunta, coafuri si machiaje nonconformiste intr-un show purtand semnaturile Maria Calinescu, Florin Iordache si Sanziana Iaru.
Pe parcursul celor 3 zile de targ, 10-11-12 Mai se va putea beneficia de cele mai mari reduceri la rochii de mireasa, costume de ginere, verighete, accesorii si servicii pentru nunta. Mirii din toata tara vor veni la Romexpo pentru a rezolva ultimele detalii pentru cel mai important eveniment din viata!
Biletele se pot achizitiona chiar de la intrarea in pavilionul expozitional – Cupola Romexpo.
Program:
Vineri, 10 mai: 12-20
Sambata, 11 mai: 10-20
Duminica, 12 mai: 10-18

Categories: Comunicate media

Leave A Reply