Alina Sorescu, vacanta in Malta

0

Timp de o saptamana, Alina Sorescu s-a relaxat intr-o vacanta oferita de Malta Travel, acolo unde a petrecut alaturi de parintii sai. „Profit de aceste zile pentru a fi din nou impreuna cu ei. Este o vacanta pe care am vrut sa le-o ofer in semn de multumire”, a marturisit cantareata.

In timpul programului de sapte zile, Alina s-a relaxat dar a si vizitat cele mai importante obiective turistice ale zonei, fiind impresionata de istoria si cultura malteza. Printre acestea s-au numarat: Ta’ Pinu Sanctuary, manastire unde exista o icoana facatoare de minuni si unde Alina s-a rugat pentru a deveni mamica, The Azure Window, Hagar Qim Temples, Blue Grotto, St. John’s Co- Cathedral, Limestone Heritage, Victoria, Citadel, dar si Birgu, acolo unde Cavalerii de Malta au oferit o demostratie.

„A fost o vacanta la care visam, si pentru ca luna viitoare o sa merg cu Alexandru (n.r. – sotul ei) in Sicilia, pentru o zi ii voi organiza o escapada in Malta pentru a se bucura si el de frumusetile care pe mine m-au incantat. Sunt sigura ca va fi foarte incantat de catedrala St. John’s care este impresionanta”, a marturisit Alina Sorescu.

Pentru a afla detalii despre vacante in Malta, accesati www.malta.ro

Categories: Comunicate media

Leave A Reply