Alexandra Usurelu a lansat piesa „Acesta-i sufletul meu”

0

 

Alexandra Usurelu a sustinut duminica un concert la Muzeul Taranului Roman, cu ocazia Zilei Universale a Iei. In cadrul evenimentului, artista a lansat si noua sa melodie „Acesta-i sufletul meu”.

La doar 14 ani, Alexandra Usurelu urca pentru prima data pe o scena si se face remarcata prin sensibilitatea sa, melodia interpretata live aducandu-i imediat difuzarea la postul de radio local.
Urmeaza cursuri de canto, iar in 2010 incepe colaborarea cu compozitorul Walter Dionisie. “Pretul Corect” (muzica Walter Dionisie, text Anca Oprescu) este piesa cu care atrage din nou atentia publicului, dar si preferata mea. Din acel moment, o sustin cu tot sufletul!

Mai tarziu, in decembrie 2011, colaboreaza cu VUNK pentru duetul “Noptile trec (doar visele raman)”, duet ce apare ulterior pe albumul „Nu scapa nimeni (fara emotii)” si in 2013, devine genericul unui serial tv produs de Media PRO Pictures.


In februarie 2012, il cunoaste pe designerul francez Philippe Guilet si incepe colaborarea cu RFI Romania. O luna mai tarziu, are prima aparitie la Radio Zu, dupa care urmeaza o serie de concerte acustice in diferite locatii din tara.

In iunie 2012, dragostea fata de copii o imbie sa lanseze proiectul „In dar pentru copii” prin intermediul caruia organizeaza si sustine concerte caritabile alaturi de actorul Dan Bordeianu.

In toamna lui 2012, incepe colaborarea cu Mariano Castro, compozitorul si pianistul argentian al trupei Narcotango, nominalizat de doua ori la premiile Latin Grammy in 2009 si 2010. Putin mai tarziu, in decembrie 2012, lanseaza primul videoclip Alexandra Usurelu, filmat alaturi de actorul Dan Bordeianu pentru piesa „Doi Straini” (muzica Mircea Rusu, text Alexandra Usurelu si Mircea Rusu).

In februarie 2013 incepe colaborarea cu producatorul si compozitorul Bobby Stoica.

In martie 2013 se implica in calitate de ambasador in cauza umanitara Europa FM „Nu esti singur”, aparand si in videoclipul imnului campaniei. Este, totodata, momentul in care incepe colaborarea cu proiectul meu, Scoala Mamelor, in turneul national „Din dragoste pentru femei”, realizat impreuna cu Avon.

O luna mai tarziu, dintr-o selectie de artisti, Alexandra Usurelu este singurul new comer ce canta la lansarea Youtube Romania.

In mai 2013 face parte din juriul concursului de talente „Talent Show” by Olga Gudynn, editia a IV-a.

 

Categories: Comunicate media

Leave A Reply