3 ani fara Madalina!

0

3 ani fara Madalina!

In dimineata zilei de 14 iulie 2010… m-a trezit telefonul unei colege care, brusc…ma anunta ca a murit Madalina. Credeam ca e o gluma proasta, mai ales ca in ziua precendenta, la ziar fiind am rugat-o sa vorbeasca cu ea, sa afle cum isi va sarbatori ziua de nastere…Am deschis televizorul si…nu era o gluma, era adevarul…unul dureros, greu de inteles si mai ales….greu de crezut! Cu toate astea, refuzam sa cred! M-am urcat in masina si am ajuns la poarta ei….politie, ambulanta….si multi jurnalisti….M-a traumatizat si am trecut brusc de la stare la alta. Cunoscand-o, refuzam sa cred ca ar fi fost capabila sa faca gestul asta, apoi ma gandeam ca a fost modul ei de a se razbuna pe viata, pe oamenii pe care i-a iubit cu atata putere, dar ei nu i-au oferit nimic in schimb….Multi s-au grabit sa o judece, sa judece un suflet care s-a chinuit, un suflet neinteles si….mult prea trist!

Initial, am refuzat sa merg si la inmormantarea ei….nu vroiam s-o vad asa, dar prietena mea, Nico m-a convins: “Ai sa regreti mai tarziu, trebuie sa mergi, ai iubit muzica ei, ai cunoscut-o. Merg cu tine”. Durerea a fost cu atat mai mare cu cat, vazand-o, mi-a atins si alte rani, ce le credeam déjà cicatrizate….

“Te-am vazut, mi-ai placut”

Nu am vorbit niciodata despre Madalina…am indragit-o in adolescenta, i-am iubit muzica, am mers la spectacole, il “disperam” pe Gabi Dobre (realizatorul emisiunii Top R la aceea vreme) de la Radio Prahova, cerand sa difuzeze melodii cu Madalina…. si da, recunosc, fiind ploiesteanca, am avut mereu parte de o atentie speciala din partea ei….timpul a trecut, am crescut si ne-am intersectat destul de des. Am vorbit mult dupa despartirea ei de Serban Georgescu, dar n-am facut niciodata un subiect de presa din asta…. pentru mine Madalina a fost intodeauna mai mult decat o stire! Ar fi multe de spus…dar ele vor ramane in sufletul meu!

Ce nu inteleg acum….la trei ani de la decesul ei e altceva….Scandalurile nu o mai pot aduce inapoi… Doar Dumnezeu stie ce s-a intamplat cu adevarat… Orice razbunare otraveste sufletele, iar mama ei este foarte bolnava… Sigur, am fost de la inceput de partea parintilor, dar… cine suntem noi sa judecam?! Nu era mai corect, fata de cariera Madalinei ca familia sa isi uneasca fortele si sa faca ceva in memoria ei???

Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei!

Categories: Editorial

Leave A Reply