Adina Buzatu, surprize-surprize pe scena Feeric Fashion Days

0

Stilistul Adina Buzatu a marcat o noua prezenta la Feeric Fashion Days (Sibiu), incheind seara de gala a festivalului cu o prezentare de moda TRENDS plina de culoare si originalitate, in acorduri de muzica lautareasca autentica.
Preocupata in amanunt de reusita momentului, pregatit cu minutiozitate de la Bucuresti, Adina Buzatu nu s-a asteptat ca tocmai un accesoriu personal sa fie acela care ii va juca feste. Astfel, la finalul prezentarii cand a iesit pe scena din Piata Mica in aplauzele celor peste 2.000 de spectatori, a simtit cu stupoare ca unul dintre cercei i se rupsese pe jumatate. Zambind, stilistul a depasit insa cu eleganta situatia.
Adina Buzatu nu poarta de obicei bijuterii, dar, duminica seara, a optat pentru niste podoabe masive.

Din fericire, acesta a fost singurul episod neprevazut, ambele prezentari, atat cea de pe scena din Piata Mica din Sibiu, cat si ea din gradina Palatului Brukenthal de la Avrig derulandu-se asa cum au fost gandite.

Stilistul Adina Buzatu a pregătit pentru Feeric Fashion Days un concept surprinzător şi plin de culoare. Aceasta demonstrează că moda trebuie să fie înţeleasă şi abordată cu creativitate, nonşalanţă şi îndrăzneală. Ţinutele original stilizate din cele 52 de branduri internaţionale aflate în portofoliul TRENDS by Adina Buzatu se adresează unui public cu spirit liber, indiferent de stilul de viaţă al fiecăruia.

Originalitatea conceptului a fost susţinută şi de muzica live interpretată de Gabriel Popescu(vioară şi dirijor), Ciprian Oprea (contrabassist) şi Petre Viţelar (acordeon), membrii ai Ansamblului Cindrelul Junii-Sibiu, dar şi de prezenţa a trei modele feminine îmbrăcate în ţinute masculine, accesorizate cu elemente de inspiraţie gipsy, care au adus un plus de culoare şi dinamism.

„Mă bucur că, la fel ca în fiecare an, am fost alături de publicul sibian căruia i-am pregătit o colecţie din piese vestimentare TRENDS, stilizate special pentru acest eveniment. Piesele TRENDS sunt versatile, posibilităţile de combinaţii fiind foarte variate Cu fiecare colecţie şi prezentare încercăm să le arătăm bărbaţilor din România că cele mai importante lucruri în alegerea unei ţinute sunt calitatea produselor şi atenţia cu care acestea sunt realizate, că o garderobă adevărată se construieşte în timp, cu piese versatile şi creative ”, a declarat Adina Buzatu.

Categories: Comunicate media

Leave A Reply